Vakantiewoning België

Kaart BelgieNu de vakantie er weer aan zit te komen wilt u er wellicht een paar weken tussenuit. U wilt echter geen verre reizen maken, maar wel buiten eigen land de vakantie doorbrengen. Uw vakantie in België doorbrengen is daarom een prima oplossing. Er is namelijk genoeg te doen in België en tijdens de zomer is het weer er ook niet verkeerd. Nadat u een vakantiebestemming heeft gekozen, is het verstandig om naar een accommodatie te kijken. Een hotel is een prima idee, maar u zit wel aan de tijden van het eten verbonden. Een camping is natuurlijk gezellig, maar vraagt veel werk en u wilt natuurlijk heerlijk ontspannen tijdens de vakantie. Een vakantiehuisje kan dan ook de oplossing bieden. U kunt gaan en staan waar en wanneer u dat wilt en u bent ook niet aan die vervelende etenstijden verbonden. U kunt doen waar u zin in hebt en even helemaal tot rust komen in een vakantiehuisje in België

Vakantiehuisje België aan zee

Even een week helemaal tot rust komen. Een vakantiehuisje huren aan zee is wellicht helemaal waar u naar op zoek bent. Combineer een vakantiehuisje aan zee met België en het is helemaal genieten! Wordt wakker in een vakantiehuisje aan het strand en geniet van de kolkende zee. Er worden in België erg veel vakantiehuisjes aan zee aangeboden. U heeft daarom ruim de keuze en er is altijd een vakantiewoning dat bij u en uw gezin past.

Vakantiehuis België Ardennen

Een weekendje Ardennen, wie wilt dat nou niet? De Ardennen is een prachtig natuurlandschap in België en biedt veel bezienswaardigheden voor toeristen. Een vakantiehuisje huren in de Ardennen is dan ook helemaal niet zo’n slecht plan. In de Ardennen is werkelijk waar van alles te beleven. Of u juist een actieve vakantie wilt of even helemaal tot rust wilt komen, in de Ardennen kan het allemaal! Er worden in de Ardennen en in de buurt van de Ardennen diverse vakantiehuisjes aangeboden. Voordat u een huisje gaat huren is het slim om te kijken welk vakantiehuisje geschikt is voor u en uw gezin en hoe lang u in dit vakantiewoning in de Ardennen wilt overnachten. Zo voorkomt u onjuistheden en kunt u optimaal genieten van uw welverdiende weekendje weg of vakantie!

Belgische kustplaatsen, mooie dorpen/steden en gebieden met vakantiewoningen

Gebieden:

Ardennen
Belgische kust

Toeristische plaatsen:

Spa
Durbuy
La-Roche-en-Ardenne

Plaatsen aan zee/aan de kust:

Knokke
De Panne
Blankenberge
Bredene
De Haan
Koksijde
Middelkerke
Nieuwpoort
Oostende
Zeebrugge

Steden:

Brussel, Antwerpen, Namen, Luik, Brugge, Gent, Leuven, Hasselt, Bergen (Mons), Waver en Aarlen.